Már majdnem ágytiszta…”Mit adjak a gyerekre, hogyan oldjuk meg az éjszakai szobatisztaságot?”

éjszakai szobatisztaság

Hihetetlen sikernek örvend a leszoktató nadrág-szoknya, Aníz Design szuper terméke. 

Szeretnénk most bemutatni nektek ezeket a fantasztikus darabokat, melyek megkönnyítik minden pelusról leszokó anyuka életét. 

Éjszakai szobatisztaság – hogyan érhetjük el

Az éjszakai szobatisztaság kialakulásáért az ADH nevű hormon felelős, ezért sem lehet siettetni vagy befolyásolni a pelenka-mentes éjszakák létrejöttét.

Az “ágytisztaság” elérésének folyamatában sok gyermeket – és anyát – megijeszt a gondolat, hogy a biztonságot jelentő pelenka nélkül aludjanak.

A matracvédő biztosítja ugyan a matrac szárazságát, ám a takaró, vagy a kedvenc alvós állat, és a pizsama renoméján ettől még folt eshet.

Mutatunk most nektek egy remek terméket, amely szuper megoldást nyújt a problémára.

Leszoktató nadrág-szoknya

éjszakai szobatisztaság
éjszakai szobatisztasághoz leszoktató nadrágszoknya


Rendkívül jól oldhatjuk csemeténkben a szorongást a leszoktató nadrág-szoknya használatával.

A leszoktató nadrág-szoknya kényelmesen és biztonságosan biztosítja a zökkenőmentes átmenetet az új korszakba. Kisfiúknak és kislányoknak egyaránt használható, mert vagány fiús és cuki lányos mintákkal is készültünk nektek. 

A kívül színes, rugalmas pamut anyagra középen nedvzáró réteg került, majd a legbelső részre frottír, így biztosítva az esetleges bepisilés esetén az ágy, és az alvópajtások szárazon maradását. Szabása kényelmes, ergonomikus kialakítású, a pocak körfogathoz igazodva két méretben : bölcsis és ovis méretben is kapható.

Alul középen patent található rajta, így trónörökösünknek sem kell kellemetlenül éreznie magát, hiszen a szoknya egy mozdulattal nadrággá alakítható.

éjszakai szobatisztaság
éjszakai szobatisztasághoz leszoktató szoknya 2-4 éveseknek

 

 

A gyermek és a saját igényeink szerint válogathatunk a legújabb divatos minták közül- folyamatosan bővül a textília készlet, az aktuális választékot itt találod.

Ha szeretnéd szárazan és biztonságban tudni az ágyneműt és a pizsamát a pelenkáról való leszokás időszakában is,  Aníz leszoktató szoknyája-nadrágja hozzásegítheti gyermekedet a magabiztos ágytisztasághoz.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × négy =

Pin It on Pinterest