| MamaBe Webshop
Szeretettel készült
kézműves termékek
×
 x 

A kosár üres
Keresés

Webshop használata

   

Figyelem! A webshop használatához regisztráció szükséges, a kosár használata és a vásárlás csak bejelentkezés után lehetséges.

Brian tökéletes kezdőcsomag

Pelenkázó szett, pocakvédő és kétoldalú nyálkendő. A tökéletes kezdőcsomag minden anyukának. Társad lesz a hideg kövön, fogzáskor, a hűvös napokon sál helyett, és minden utadon pelenkacserénél.
Szettben olcsóbb! Tedd a kosaradba 14 470 Ft helyett 12 990 Ft-ért!
Array
Fogy. ár: 12990,00 Ft
Leírás

Pocakvédő:

Ahogy elérkezett a várva várt mozgásfejlődés és ezzel a kúszás időszaka, elkezdődött a folyamatos küzdelem is a megfázás és a hideg kő ellen. Így született meg a pocakvédő ötlete, melyet gyorsan felpatentolok a kislányom hasára amikor a konyha felé közeledik, és már meg is oldódott a probléma. Két pamutréteg közé vastag vatelint varrtunk, mely kellően meleg, azonban a mozgásban nem zavarja a babát. 

Patenttal záródik, négy méretre állítható: körbe mérve 48-50-52-54 cm-es pocakkal hordható.

Oeko-Tex® minősítéssel rendelkező 100% pamut anyagból készült egyedi kézműves  termék. Mosógépben mosható 30 fokon, közepes hőfokon vasalható.

A termék önállóan is rendelhető innen

 

Kétoldalú nyálkendő: 

Nyálkendő, melynek mindkét oldalát használhatod. Fordítsd arra a felére, amelyik jobban illik a baba aktuális öltözékéhez, vagy használd sál helyett a hűvösebb napokon. 

Nyálkendőink két réteg  pamut anyagból készülnek, nem tartalmaznak vízzáró réteget, így a baba bőre szabadon levegőzhet a kendő alatt. Mérete állítható, kétállású patenttal záródik, a fogzás teljes időtartama alatt hordható. Alvásnál ne maradjon a baba nyakában, mert fulladásveszélyes! 

Oeko-Tex® minősítéssel rendelkező 100% pamut anyagból készült egyedi kézműves  termék. Mosógépben mosható 30 fokon, közepes hőfokon vasalható.

 

A termék önállóan is rendelhető innen

 

Pelenkázó szett:

Néhány pelus, popsitörlő, egy kis krém, és már kész is az úti csomag. A vastag vatelinnel bélelt alátétet pedig bárhova leteheted, így puha felületen pelenkázhatod babádat. Oeko-Tex® minősítéssel rendelkező 100% pamut anyagból készült egyedi kézműves  termék. Mosógépben mosható 30 fokon, közepes hőfokon vasalható.

A termék önállóan is rendelhető innen

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

TOP
facebook_page_plugin