Nyerj 3 órás stílus tanácsadást – ismerd meg Ágit

Április 22. és május 4. között tart a játékunk, melyben mindenki részt vesz, aki ezalatt az időszak alatt a www.mamabe.hu webáruházban vásárol (a játék további részleteit itt olvashatjátok). Mai bejegyzésünkben megismerhetitek Ágit, az Agi Huszka Style megálmodóját és tulajdonosát.

Miután részt vettem egy tanácsadáson, az volt az érzésem, hogy “ez minden nőnek járna legalább egyszer az életben”. Arra kértem Ágit, meséljen arról, hogy kinek és miért érdemes elmennie hozzá.

Íme 🙂

Stílustanácsadó és színtanácsadó vagyok, és hívnak még személyi stylistnak is. De minden kifejezés hangozhat akár egy kicsit sznobul, kicsit valóságtól elrugaszkodottan. Valójában partner vagyok abban, hogy a vendégem minél inkább meglássa a saját előnyeit, megismerje a testét, megmutassam neki, milyen színekkel ás szabásokkal hozhatja ki a legtöbbet magából.

Teljesen hétköznapi, egyszerű embereknek segítek abban, hogy a ruháik és az énképük összhangba kerüljön. A ruha, akármennyire is szeretnénk erről nem tudomást venni, az egyik kommunikációs és kifejezési eszközünk. Hiszen számunkra ismeretlen emberek ez alapján ítélnek meg minket, azt látják belőlünk először, amit viselünk.

Általában nem gondolunk bele, hány döntési helyzetünk adódik egy nap alatt. Akár a gardrób előtt dilemmázunk, aznap éppen mit vegyünk fel, akár a boltban gondolkodunk hosszasan azon, jó lesz-e a kinézett darab, minden alkalommal döntenünk kell.
Kinek van energiája a sok-sok döntésre, pláne, ha nem csak magáról, hanem egy (vagy több 🙂 ) másik emberi lényről is gondoskodnia kell?

Ha tudod, mi áll jól neked, akkor céltudatosan akaszthatod le azokat a darabokat, amelyek tökéletesen passzolnak majd a gardróbodba, időt nyerhetsz, és sokkal kevesebb sztresszt élsz át a mindennapokban.

Emellett egy tanácsadás igazi énidőnek is tökéletes. Egy kis idő, amikor csak magaddal foglalkozol, csak magadra figyelsz, megpróbálod még jobban megismerni, megérteni, elfogadni a külső tulajdonságaidat.
Azt szoktam mondani, hogy a személyi styling nagyjából 50%-ban styling, a másik 50%-ban pszichológia.
 Néha pont olyan hatással tudok lenni emberekre, mint egy jó barátnő, vagy egy laza terápia! 🙂

 

Ágiról és a tanácsadásról bővebben olvashatsz a www.agihuszka.hu weboldalon, és persze lehetsz Te is az a  szerencsés, aki a 3 órás színtanácsadást és testalkatelemzést megnyeri, ha április 22. és május 4 között vásárolsz a www.mamabe.hu webáruházban. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + tizennyolc =

Pin It on Pinterest