Nyerj 3 órás színtanácsadást és testalkatelemzést!

Anyák napi játék a MamaBe-vel és Ágival az Agi Huszka Style tulajdonosával

Minden Anyának jár a tündöklés! Álmodtunk egy nagyot, és szeretnénk megajándékozni egy Anyukát vagy Nagymamát Ági 3 órás személyes stílus tanácsadásával, mely egy teljes körű színtanácsadást és testalkatelemzést tartalmaz (értéke 39 000 Ft).

  • Szeretnéd, ha nem okozna fejtörést, mit vegyél fel reggel 1-2 perc alatt?
  • Szeretnél mindig csinos lenni kevés időráfordítással?
  • Szeretnél sok-sok bókot kapni nap mint nap?
  • Szeretnéd, ha nem vennél felesleges ruhadarabokat, melyek csak állnak a szerkényedben, de valamiért sosem hordod őket?
  • Szeretnél a számodra legjobb színekben tündökölni?
  • Nem találtad még meg a tökéletes rúzst, szemceruzát, alapozót, vagy akár hajszínt?

Bármennyire hihetetlen, ez a 3 óra az egész életed meg fogja változtatni 🙂 Egy örökre szóló pozitív élmény lesz, garantálom! Megismerheted, mely színek, fazonok, stílusok állnak legjobban, hogy akár próbálás nélkül is a legtutibb darabokat vásárold meg ezentúl, legyen szó akár a legtrendibb üzletről vagy egy turkálóról.

Egy következő bejegyzésben bemutatom majd nektek Ágit, mesélünk a tanácsadásról, és egy meglepetés témával is készülünk.

A játékban mindenki részt vesz, aki 2019. április 22. és május 4. között vásárol a megújult www.mamabe.hu webáruházban, összeghatártól függetlenül, és feliratkozik a hírlevélre. Május 5-én, Anyák napján kisorsolunk valakit, aki Ágival egyeztetett időpontban részt vehet a személyes tanácsadáson. A nyeremény pénzre nem váltható és 3 hónapon belül fel kell használni. A nyertest emailben értesítjük, valamint a Facebookon és az Instagramon a vezetéknév rövidítésével megjelenítjük a nevét. Aki nem kíván a játékban részt venni, kérjük, hogy megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezze ezt felénk.

 

Fotó: Gergely Dóri

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − 7 =

Pin It on Pinterest