Nyerj 3 órás stílus tanácsadást a MamaBe-től és Agi Huszka Style-tól

A játék továbbra is tart, minden fontos részletet megtaláltok itt.

Arra kértem Ágit, meséljen magáról és az álommunkájáról. Erről olvashattok a mai bejegyzésben.

Ági: Mindig az volt a tervem, hogy emberekkel fogok foglalkozni. Tanultam szociológiát, pszichológiát, marketinget. Éveket dolgoztam HR-esként, annak is az emberközeli, toborzás részén, fejvadászként. Nagyjából 1500 személyes interjún vagyok túl, ami megtanított kapcsolódni bárkihez.
A ruhaipar szintén egy visszatérő elem az életemben, ahogyan már anyukáméban is az volt.  
A szépségipar több ága is jelen van a családban: sminkes húgom, fodrász unokahúgom együtt bíztattak arra, hogy kezdjek el az öltözködéssel foglalkozni. A férjem pedig csak tovább lökött az utamon, a bíztatásával. Így kezdtem bele hosszas tanulás után az új karrierutamba, ami nem csak a munkám, hanem a hobbim is.


Első gyermekemet várom éppen, de egy pillanatig sem érzem úgy, hogy ideje lenne lassítani.
Bér én magam nem mentem még át gyermek születése miatt nagy formabeli változásokon, de kíváncsi vagyok, hogyan fogom én kezelni saját magammal azt, amiben másoknak én vagyok a segítő mankó.

Igazi szerelem a munkám, ami feltölt és kikapcsol, így biztosan nehézkes lesz ősszel letenni a lantot egy kicsit. Vagyis a centit és a színkendőket. De szerencsére a munkaidőm rugalmas, az időmet én osztom be, a családom pedig nagy és mozgósítható.

Így biztosan nem kell sokáig nélkülöznöm a tanácsadásokat! 🙂

 

Ágiról és a tanácsadásokról a www.agihuszka.hu oldalon olvashatsz bővebben, és persze lehetsz TE a szerencsés, aki megnyeri a 3 órás alkalmat, ha 2019. április 22. és május 4. között vásárolsz a www.mamabe.hu webshopban a játék feltételei szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + 16 =

Pin It on Pinterest