Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.mamabe.hu weboldalon elérhető szolgáltatás igénybevételének feltételeit. Az ÁSZF által nem említett egyéb technikai tájékoztatást a honlapon elérhető információk nyújtják. A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

Szolgáltató

Név: Nyírő-Székely Melinda Egyéni Vállalkozó

Székhely: 2112 Veresegyház, Rózsavölgyi Márk köz 23.

Adószám: 68382706-2-33

Közösségi adószám:HU68382706

Nyilvántartási szám:51666691

Számlavezető pénzintézet: K&H Bank

Számlaszám:  10402991-50526887-65701008

E-mail cím: mamabe@mamabe.hu

Telefonszám: +36-30/565-5524

Panaszügyintézés, szavatossági, jótállási igények intézése a Szolgáltató fenti elérhetőségein lehetséges.

A honlapon folytatott tevékenység:

www.mamabe.hu weboldal OEKO-TEX® minősítéssel rendelkező 100% pamutvászon- illetve más bababarát anyagokból egyedi, kézzel készített baba ruházati és egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Felhasználási feltételek:

Felelősség:

A Felhasználó a honlapot kizárólag saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott felelősségen túlmenően.

A Szolgáltató kizár minden felelősséget a honlap használói által tanúsított magatartásért és a Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

A Felhasználók által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás) a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni és ezekért felelősséget nem vállal.

Termékeink kézzel készült termékek, így a megjelölt méretek illetve az anyagminták tájékoztató jellegűek, esetenként kis mértékben eltérhetnek. A nem rendeltetésszerű használatból eredő vagyoni és/vagy személyi károkért felelősséget nem vállalunk!

Szerzői jogok

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, grafikai elemek, stb.) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

A MamaBe webáruház nem visszamenőlegesen szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait, termékek árát bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül és ezért felelősségre nem vonható. Ezen módosítások a honlapon történő közzétételt követően lépnek hatályba, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra vonatkoznak.

A MamaBe webáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a MamaBe webáruház üzemeltetője nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a  MamaBe webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását.

Visszavételi szabályzat

A MamaBe webáruház a leadott rendelésről 48 órán belül e-mailben visszajelzést küld (megerősítő e-mail) a megrendelés minden szükséges részletével. A rendelés törléséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a mamabe@mamabe.hu e-mail címen, a tárgyban jelezve a lemondás tényét. A Kapcsolat menüpont alatt megtalálja minden más elérhetőségünket.

Elállási jog

A Webáruház vásárlóit megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a termék kézhezvételét követő 14 munkanapon belül lehet gyakorolni. Az elállási jog kizárólag írásban, e-mail útján érvényesíthető a mamabe@mamabe.hu e-mail címen vagy a postázási címen egyidejűleg a csomag visszaküldésével

Csak abban az esetben állhat el a vevő a vásárlástól,

  • amennyiben felbontatlanul, sértetlenül, gyári csomagolásával, minden tartozékával (címke, számla) 14 munkanapon belül jelzi írásos módon (e-mailben).
  • A vevőt terheli a visszajuttatási, szállítási költség.

Az eladó legkésőbb 14 napon belül köteles visszafizetni az összeget a vevő által közlésekor megadott bankszámlaszámra utalással.

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja a törvényes határidőn belül, amikor az árut a webáruházban megrendelte.

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, sértetlen, szagmentes, nem felpróbált, sérülésmentes gyári csomagolásban érkezik vissza hozzánk.

Elállás esetén a terméket a vásárló nem veheti használatba.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyven és a 19/2014. (IV.29.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.

Szállítási elállás Szolgáltató részéről: a webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, amennyiben a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a vevőt e-mailben tájékoztatni.

 Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a Szolgáltató és a Felhasználó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a Felhasználó számára:

  • Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál,
  • Békéltető testület eljárásának kezdeményezése (a Szolgáltató székhelye szerint illetékes Békétető Testület elérhetőségeit fel kell tüntetni),
  • Bírósági eljárás kezdeményezése

A fentiek elolvasásának hiányából adódó kellemetlenségért felelősséget nem vállalunk.

Szállítás:

A megrendelést követően a MamaBe webáruház emailben haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül értesítést küld a vevőnek a megrendelés elfogadásáról és a rendelés összegzéséről. Ha bármi eltérést talál, kérjük, mihamarabb jelezze felénk.

A csomag feladása a kiválasztott szállítási mód szerint  a visszaigazoló e-mail elküldésétől számított 5 munkanapon belül történik. Kérjük, jelezze, ha sürgősen szüksége van a megrendelt termékekre, lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk, hogy mihamarabb megérkezzen a csomag.

Kiszállítás Magyarország területén. Külföldi szállítással kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

Szállítási költségek GLS futárszolgálattal:

GLS házhozszállítással vagy GLS csomagpontba, előre utalással: 1200 Ft

GLS házhozszállítással vagy GLS csomagpontba, OTP SimpePay bankkártyás fizetéssel: 1500 Ft

GLS házhozszállítással vagy GLS csomagpontba, utánvéttel: 1500 Ft

GLS csomagpontok listája: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

Fizetés:

Fizetés történhet:

Előreutalással (a megrendelés visszaigazolását követő 3 napon belül meg kell érkeznie a vásárlás összegének, egyéb esetben a megrendelés törlésre kerül).

OTP SimplePay rendszerén keresztül: A megrendelést követően emailben küldjük el a számlát illetve a linket a bankkártyás fizetéshez.

Készpénzzel vagy bankkártyával a futárnál házhozszállítás vagy csomagpont esetén, utánvét választásakor.

A termékek fogyasztói ára bruttó ár, mely az ÁFA-t tartalmazza.

Számla:

A Szolgáltató elektronikus számlát állít ki a megrendelt termékről, melyet emailben továbbít a Megrendelő által megadott email címre. A számla teljesítésének dátuma megegyezik a keltezés dátumával.