MamaBe – mert Anyának lenni jó!

Megszületett a kislányom, és minden megváltozott.  Amikor vásárolni indulok,  az utam először a gyerek részlegre vezet. Ugye ismerős? Még fontosabbá vált számomra a minőség, hisz mindig és mindenből a legjobbat szeretném megadni  neki…

A MamaBe termékek azoknak az anyukáknak (és persze babáiknak) készültek, akik óvják a picik bőrét amellett, hogy fontos számukra az egyedi és letisztult megjelenés. A felhasznált 100% pamut textilek és a kiegészítők egytől egyig Oeko-Tex® minősítéssel rendelkeznek, nem tartalmaznak káros anyagot. Sőt, minden darab megtervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy  ne használjunk gyermekekre veszélyes alkotóelemeket (gombot, flittert, díszeket, stb.).

Legnagyobb sikernek örvendő termékünk a tipegő hálózsák, mely személyre szabott megoldás a MamaBe márka névjegye alatt. Kislányom alvókája nem volt épp anyabarát, rengetegszer kellett  a kiságyból ki-be akrobatikázni egy éjszaka alatt. A sok emelgetés, sétálgatás miatt nem volt jó megoldás számunkra az egyszerű takaró vagy a normál hálózsák. Olyan ruhadarabot kerestem, mely folyamatos hőmérsékletet biztosít a kiságyban, az ölemben és szoptatás közben is, és nem tekeredik rá a gyermekemre.

Így született meg a MamaBe tipegő hálózsák, melynek anyaghasználatában a textilek iránti lelkesedésem és imádatom is megjelenik. Mindig különleges kelméket választok, csomagoláskor pedig az újrahasznosított papírt részesítem előnyben. 

2020. márciusában bővült a termékskálánk az online térben és személyesen a MamaBe bababoltban is: hozzánk hasonló elveket valló magyar kisvállalkozások termékeit is felsorakoztatjuk kínálatunkban.

Boldogsággal tölt el bennünket minden megrendelés. Köszönjük, hogy minket választasz!

Nyírő-Székely Melinda tervező és tulajdonos