Fizetés:

A fizetés történhet:

 • Előreutalással (a megrendelés visszaigazolását követő 1 napon belül meg kell érkeznie a vásárlás összegének, egyéb esetben a megrendelés törlésre kerül).
  A vásárlás végösszegét kérjük a következő számlaszámra átutalni. A közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelés számát, melyet a visszaigazoló e-mailben olvashat.
  Számla tulajdonosa: MamaBe Babaruha Kft
  Számlavezető pénzintézet: OTP Bank
  Számlaszám: 11742568-21444395-00000000
  A GLS szolgáltatás díja előreutalás esetén 1799 Ft. 
 • OTP SimplePay rendszerén keresztül: A megrendelést követően emailben küldjük el a számlát illetve a linket a bankkártyás fizetéshez.
  A GLS szolgáltatás díja OTP SimplePay-en keresztül indított bankkártyás fizetés esetén 1799 Ft.
 • Bankkártyával a futárnál vagy a csomagpontokban. Az utánvétes GLS szolgáltatás díja 2199 Ft. 
 • Készpénzzel a futárnál, a csomagpontokban vagy személyes átvétel esetén. Az utánvétes GLS szolgáltatás díja 2199 Ft. 

 

Szállítás:

A megrendelést követően a MamaBe webáruház emailben haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül értesítést küld a vevőnek a megrendelés elfogadásáról (megerősítő e-mail) és a rendelés összegzéséről. Ha bármi eltérést talál, kérjük, mihamarabb jelezze felénk.

A csomag feladása a választott szállítási mód szerint a visszaigazoló e-mail elküldésétől számított 5 munkanapon belül történik. Kérjük, jelezze, ha sürgősen szüksége van a megrendelt termékekre, lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk, hogy mihamarabb megérkezzen a csomag.  A webáruház 24 órában működik, azonban a megrendeléseket hétköznapokon 9.00 és 18.00 óra között dolgozzuk fel.

Kiszállítás Magyarország területén. Külföldi szállítással kapcsolatban kérjük, keressen minket emailben vagy telefonon.

Termékeink kézzel készült termékek, így a megjelölt méretek illetve az anyagminták tájékoztató jellegűek, esetenként kis mértékben eltérhetnek.

Számla:

A Szolgáltató elektronikus számlát állít ki a megrendelt termékről, melyet emailben továbbít a Megrendelő által megadott email címre. A számla teljesítésének dátuma megegyezik a keltezés dátumával. A webshopban szereplő árak bruttó árak, a mindenkori ÁFA-t tartalmazzák (Alanyi adómentesség esetén az ÁFA értéke 0%).

Csomagszállító partnerünk a GLS Futárszolgálat

GLS szolgáltatása keretében háztól-házig vagy GLS csomagpontba, egyszerűen és megbízhatóan szállítja küldeményét az ország bármely pontjára. A szállítási határidő átlagosan 1-2 munkanap. Ha 14 óráig leadja megrendelését, akkor akár a második munkanapon megkaphatja csomagját. A csomag útja nyomon követhető, további információt abban az e-mailben olvashat, mely a csomag feladásakor érkezik a megadott e-mail címre. Amennyiben utánvéttel kérte a szállítást, a futárnál vagy a csomagpontban készpénzzel és bankkártyával is fizethet.

Szállítási költségek GLS futárszolgálattal:

GLS házhozszállítással vagy GLS csomagpontba, előre utalással: bruttó 1799 Ft 

GLS házhozszállítással vagy GLS csomagpontba, OTP SimplePay bankkártyás fizetéssel: bruttó 1799 Ft 

GLS házhozszállítással vagy GLS csomagpontba, utánvéttel: bruttó 2199 Ft

Szállítási költségek a Magyar Postán keresztül:
A szállítási díj 1799 Ft, a csomag összekészítési díja 700 Ft, a postai csomagfeladás díja előreutalás vagy SimplePay bankkártyás fizetés esetén 2499 Ft. Postai feladás minden héten egy alkalommal történik, szállítási határidő ebben az esetben a rendelést követő 8 munkanap. Amennyiben nem házhoz kéri a csomagot, abban az esetben a megjegyzés rovatban kérnénk feltüntetni a választott postapontot vagy csomagautomatát.

GLS csomagpontok listája: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

Személyes átvételi lehetőség: Veresegyházon ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN és helyszínen a visszaigazoló emailt követően.