Basanadrág

Egy babanadrág, amiben az önfeledt játék és a világ felfedezése sohasem volt még ennyire mókás. A MamaBe ülepes basanadrág hordozáshoz is szuper, mosható pelenkával is viselhető. A praktikus buggyos fazonnak köszönhetően átlagos testalkatú és husisabb gyerkőcöknek is kényelmes. Rugalmas anyagú és (legalább) két méreten keresztül hordható gyereknadrág bőrbarát, OEKO-TEX minősítéssel rendelkező puha pamut jersey anyagból.

Hogyan válassz minőségi ruhát a babának?

Lehet, hogy a csöppség még nem tud válaszolni, de észre fogod venni, hogy az adott darabban jól érzi-e magát, kényelmes-e a számára, tud-e benne szabadon mozogni. Az sem mindegy, hogy az öltöztetés gördülékenyen megy-e, vagy úgy kell „ráimádkozni” csemetédre a ruhát. A MamaBe basanaci tervezésénél az egyszerűségre törekedtünk: a flitterek és egyéb, felesleges, „csilivili kallantyúk” a ruhákon akár balesetveszélyesek is lehetnek, ezért ezeket mellőzzük. Babanadrágunk nem jelent akadályt a mozgásban, a dereka nem szoros, még husi babáknál is kellő mértékben enged. Termékeink OEKO-TEX minősítéssel rendelkeznek, azaz nem tartalmaznak a kicsik egészségére nézve káros, irritáló vegyi anyagokat.

Egy cuki babanadrág, amivel sokat spórolhatsz

Aki volt már kismama, az minden bizonnyal tudja, hogy a csöppség szinte egyik napról a másikra kinőhet egy-egy ruhadarabot. Ezért előfordul, hogy kisbabánk öltöztetésénél sajnos mélyen bele kell nyúlnunk a pénztárcánkba. A MamaBe basanadrág együtt nő a picivel, minimum két méretig (már volt olyan vásárlónk, akinél 11 illetve 24 hónaposan is tökéletesen kiszolgálta a gyerkőcöt a naci). Ha felhajtod a derék vagy a boka passzé részt, egyszerűen tudsz állítani a méreten. Ebben a cuki, buggyos fazonú, bohókás ülepes nadrágban egy (rendesen megpakolt) mosható pelus is gond nélkül elfér! Elkészítésénél a praktikumot is figyelembe vettük: könnyen fel- és lehúzható, a puha passzé részeknek köszönhetően nem csúszkál vagy mozdul el. Aranyos mintás és letisztult, trendi egyszínű darabok közül egyaránt válogathatsz webáruházunkban. Az őszi/téli verziók finom bolyhos béléssel készülnek, kifejezetten a hűvösebb napokra.

Kutyusos, űrhajós, fuxia vagy királykék?

Nektek melyik a kedvencetek?

Rendelj MamaBe babanadrágot online, gyors házhoz szállítással!