Bélés nélküli tipegők

A nyugodt éjszaka nem álom többé!

A tipegő hálózsák töretlen népszerűsége nem véletlen. A legtöbb anyuka mindig szeretné biztonságban tudni csemetéjét, akkor is, ha a csöppség éppen a kiságyban vagy a mózeskosárban alszik. A hagyományos plédek, takarók feltekeredhetnek és balesetveszélyessé válhatnak. A bélés nélküli tipegők anyaga két réteg pamut, könnyed és jól szellőzik, a nyári hőségben akár aláöltözés nélkül is használhatjátok.

A te babád is folyton kitakarózik éjszaka?

Ez még a melegebb napokon is gondot okozhat. A tipegő hálózsák finoman körbeöleli a csöppséget és éjjel-nappal állandó hőmérsékleten tartja szundikálás közben… Ez pedig segíti Őt a nyugodtabb alvásban. A tervezésnél – a praktikum, a kényelem és a design mellett – a biztonságra is teljes mértékben odafigyeltünk. Az ujjatlan megoldásnak köszönhetően még a legnagyobb forróságban sem fog a baba teste túlhevülni. A bélés nélküli változatok 23-25 fokos szobában ideálisak.

MamaBe tipegő hálózsák a kényelemért és biztonságért

Habár egyre ritkábban fordul elő, a SIDS, azaz a korai bölcsőhalál hallatán sokunknak még mindig görcsbe rándul a gyomra. Egy olyan egyszerű tárgy, mint egy szimpla lepedő, pléd vagy takaró, valamint a túlmelegedés egyaránt veszélyforrást jelenthetnek. A babahálózsák  a hagyományos ágyneműk népszerű, kényelmes és biztonságos alternatívája. Ha a megfelelő méretet választod (általában a ruhaméretnél egy számmal nagyobbat), még vad ficánkolás és rugdalózás mellett sem tud feltekeredni, összegabalyodni, és a baba sem fog belecsúszni.

Apró részletek, melyeket anyukaként Te is értékelni fogsz

A vállaknál elhelyezett patent megkönnyíti a fel- és levételt – ez például pelenkázásnál szuper segítség lehet. Az egyszerűen és villámgyorsan lehajtható, zoknivá alakítható kamásli a kicsi lábikóját is melegen tartja, amikor arra éppen szükség van. A bababarát OEKO-TEX minősített pamut anyag nem jelent potenciális veszélyforrást, teljesen ártalmatlan a gyerkőc egészségére. Nem dörzsöli ki vagy irritálja a bőrt, nem okoz allergiát és remekül átszellőzik.

Pandás? Szívecskés? Miki egeres?

Praktikum, kényelem, tetszetős design és biztonság.

Válaszd ki kedvenc MAMABE tipegő hálózsákod!