Hőségtipegők

A te babád is folyton kitakarózik éjszaka? Sokszor fel kell venned, és a hagyományos hálózsákban nehéz felemelni, letenni Őt? Egy tipegős hálózsák nem csak ősszel és télen, a hűvösebb napokon lehet praktikus és biztonságos alternatívája a hagyományos ágyneműnek. A vékony, légies hőségtipegők a legnagyobb kánikulában hűsítik a baba bőrét és gondoskodnak a megfelelő szellőzésről. Méreganyagmentes textilből, kamásli nélküli, oldalt cipzáras kivitelben. Már egészen kicsi kortól, 62-es mérettől.

Hogyan és miben aludjon a baba nyáron?

A tikkasztó forróság az apróságokat talán még jobban megviseli, mint minket, felnőtteket… És ez bizony alvásuk minőségére is kihat. Ha a babának melege van, felébredhet arra, hogy kényelmetlenül érzi magát. A szintetikus anyagok irritálóak lehetnek az érzékeny bababőr számára, fullasztó, kellemetlen érzést okozva. Ha 25 fok illetve annál melegebb van a szobában, túlzás a vastag pléd vagy takaró, ami ráadásul fulladásveszéllyel is járhat. A kiválóan szellőző, vékony anyagú hőségtipegők tökéletes megoldást kínálnak nyáron a békés álmokhoz és meggátolják a túlhevülést. Elég, ha csak egy pelenkát vesztek alá vagy egy lenge bodyt. A bababarát OEKO-TEX minősített anyag nem jelent potenciális veszélyforrást, teljesen ártalmatlan a kicsi egészségére.

Tipegős hálózsák kánikulában, bambuszból vagy duplagézből

Bambusz: természetes és lélegző anyag, antiallergén, antibakteriális & gombaellenes. Remekül szabályozza a hőmérsékletet és 60%-al jobban magába szívja a folyadékot, mint a pamut (ez egy izzadós nyári éjszakán igazán jól jöhet).

Duplagéz: 100% pamut, sokoldalúan felhasználható, leginkább a textilpelenkához hasonlít. Könnyű, puha, enyhén gyűrött textúrájú (nem kell vasalni), és ami a legfontosabb, kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik.

Aprólékos megmunkálás, precíz részletek

Valamennyi tipegős hálózsák a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel készül. A vállaknál patentrésszel valamint oldalt cipzárral van ellátva. Ez azért szuper, mert így egyszerűen rögzíthető és ráadható a babára, könnyedén nyitható illetve zárható. Hogy miért nincs ujja? Mert ennek köszönhetően jut be a levegő, biztosított az optimális szellőzés: a baba nem fog túlhevülni.

Pink vagy menta? Delfines vagy kismadaras?

Válaszd ki kedvenc MAMABE tipegős hálózsákod!