Organikus pamut tipegő

Organikus pamut tipegő – a termék, amire a legbüszkébb vagyok, és amiről mindenféle túlzás nélkül állíthatom, hogy még a legérzékenyebb bőrű babáknak valamint az extra igényes kismamáknak is 100%-osan megfelel. A prémium minőségű tipegő hálózsák megtervezésébe és elkészítésébe szívemet-lelkemet beleadtam. Ezt mindketten imádni fogjátok. Hihetetlenül puha, meleg, bújós… és természetes!

Tipegő hálózsák – Miért van rá szükség? Nem jó a pléd vagy a takaró?

A te babád is folyton kitakarózik éjszaka? Sokszor fel kell venned, és a hagyományos hálózsákban nehéz felemelni, letenni Őt?

A baba nem tudja beverekedni magát az ágynemű alá, ideális méret esetén képtelenség, hogy a hálózsákot a fejére húzza, így elkerülhető a légzési nehézség vagy a fulladás. Továbbá biztosítja, hogy a csöppség a kiságyban vagy a mózeskosárban állandó, megfelelő hőmérsékleten maradjon, csökkentve ezzel a túlmelegedés kockázatát.  Csemetéd nem kel fel arra, hogy didereg, fázik, hiszen még vad ficánkolás mellett sem tudja magáról lerugdosni. Így baba és mama is jól alszik majd.

Mi az az organikus pamut? És miért jó a kicsik bőrének?

A biopamut vagy más néven organikus pamut egy környezetbarát eljárással készülő anyag, teljesen vegyszermentes és rendkívül gyengéd a bőrhöz. Emberbarát, természetbarát és bőrbarát. Prémium tipegő hálózsákjainkat OEKO-TEX minősítésű, rugalmas pamut külsővel, organikus pamut fleece béléssel és organikus pamut lábikókkal varrjuk.

Aprólékos részletek, melyeket anyukaként Te is értékelni fogsz

A praktikus patentok és a cipzár nélkülözhetetlen segítség például peluscseréhez, a levétel- és a felhúzás néhány pillanat alatt megvan, ahelyett, hogy „órákig harcolnál” vele. A lábfejes kialakítás lehetővé teszi, hogy a baba kedvére mocoroghasson, kényelmesen érezze magát. Az is nagy előnye, hogy nem fog átcsavarodni, megtekeredni, szóval teljesen biztonságos. A finoman megmunkált organikus pamut extra kíméletes az érzékeny, irritációra hajlamos bőrhöz.

Olyan méretet vásárolj, ami nem túl szoros, ugyanakkor a baba nem is tud belecsúszni (tapasztalataink szerint általában a ruhaméretnél eggyel nagyobb szám a megfelelő).

Válaszd ki kedvenc MAMABE tipegő hálózsákod!