Ülepes női nadrág

Anyukaként nincs egyetlen perc megállás: reggel ellátni a gyereket és/vagy irány a bölcsi, az ovi, aztán takarítás, főzés, mosás, plusz a boltba is le kéne szaladni. Ja, ha szerencsénk van, alkalmanként még egy röpke edzés vagy néhány jógagyakorlat is belefér. Ülepes női nadrág, háremnadrág, török- vagy basanadrág… Bárhogyan is nevezzük, ez a buggyos, trendi fazon tökéletes választás azoknak, akik a mindennapokban leginkább a kényelmet keresik és szeretik a sportos, laza, fiatalos, bohém stílust.

MamaBe ülepes női nadrág – az elfoglalt anyukák kedvence

Legyünk őszinték! Ha egész nap egy feszülős farmerban kellene végeznünk otthoni bokros teendőinket – például lehajolni a takarításhoz vagy kiszedni a mosógépből a ruhákat –, az nem lenne az igazi. És, ha olykor-olykor van néhány perc pihenőidőnk, azt sem szívesen töltenénk el úgy, hogy közben kizárólag arra tudunk gondolni, mennyire elviselhetetlenül szorít a ruhánk. Kuckózz be a kanapéra kedvenc sorozatodat nézve vagy olvass a gyerkőcnek esti mesét… A basa nadrágnál talán már csak az lenne kényelmesebb, ha nem is viselnél semmit. A MamaBe háremnadrág kismamáknak is remek választás, rugalmas anyaga nem fogja agyonnyomni a derekat vagy a pocakot!

Magas pamuttartalom, gondosan kivitelezett varrás

Természetes, magas pamuttartalmú és puha tapintású, a téli változat belül bolyhos résszel, mely kellemes érzést nyújt és kíméletes a bőrhöz. Termékeink OEKO-TEX minősítéssel rendelkeznek, azaz nem tartalmaznak az emberi egészségére nézve káros, irritáló vegyi anyagokat. Gondosan kivitelezett varrás és csinos szabásvonal – a MamaBe ejtett ülepes női nadrág bármilyen testalkaton dekoratívan mutat. Lefelé szűkülő fazon, a derékpasszé visszahajtható, a gumírozott lábrész szépen követi a boka vonalát, amit nem szorít el.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki egy szimpla melegítőnél vagy szabadidőnadrágnál még kényelmesebb, sportosan trendi otthoni viseletet keres. Nagyszerű házimunkához, pihenéshez, levegőzéshez, kutyasétáltatáshoz, de akár a közeli boltba, illetve a játszótérre is leszaladhatsz benne. A kicsi irigyli a mama szépséges ruháit? Szerettek a csöppséggel összeöltözni? Vásárolj hozzá illő gyerek basanadrágot és divatoljatok együtt!

Neked melyik szín a kedvenced?

Rendelj ülepes női nadrágot online, gyors házhoz szállítással!