Vastag bélelt tipegők 

Babahálózsák: te hallottál már róla? Ha még nem, itt az ideje, hogy megismerd ezeket a praktikus kiegészítőket!

Mindegyik önmagában, takaró nélkül használható, a pici nem tudja lerúgni magáról, tehát biztonságosabb megoldást jelentenek a hagyományos ágyneműkkel szemben. A baba nyugodtabban, szabályozott hőmérsékletben aludhat. A vastag bélelt tipegők leginkább ősszel és télen, 21-23 °C-os vagy az alatti szobahőmérséklethez, illetve kifejezetten fázós babáknak ajánlottak.

Gyengéd ölelés alvás közben

A te babád is folyton kitakarózik éjszaka? Sokszor fel kell venned, és a hagyományos hálózsákban nehéz felemelni, letenni Őt? A babahálózsák segít a napi alvási rutin kialakításában és biztonságos, gyengéd, „ölelő” érzést nyújt a csöppségnek pihenés közben. A hirtelen hőmérséklet-változás nem zavarja meg az apróság álmát. Nem fog feltekeredni a baba feje körül és nem gátolja a mozgásban. A karlyukak lehetővé teszik a friss levegő beáramlását és megakadályozzák a túlmelegedést.

Oldalt cipzáras & kamáslis kivitel, bababarát OEKO-TEX minősített pamut anyag, mely nem jelent potenciális veszélyforrást, teljesen ártalmatlan a kicsi egészségére. Vásárláskor ügyelj arra, hogy a pici aktuális ruhaméreténél eggyel nagyobbat válassz! Minden tipegő hálózsákunk 30 °C-on gépben mosható, külső oldalán alacsony hőfokon vasalható.

Vastag tipegők 3-féle béléssel

  • 80% pamut teddy – finom, meleg, plüssszerű
  • Dupla pamut-polár – puha és komfortos, elvezeti az izzadságot
  • Vastag minky béléses – bársony hatású, könnyű, lágy és selymes

MamaBe babahálózsák a legkisebbek kényelméért

Teremts tökéletes alvási környezetet kisbabádnak! Csemetéd nem fog beleakadni, belegabalyodni és nem ébred fel arra, hogy fázik, mert lerúgta a plédet vagy a takarót. Nem áll fenn a lehetősége annak, hogy eltakarja a baba arcát, ez pedig azt jelenti, hogy a pici könnyen lélegezhet, kiküszöbölve az esetleges fulladásveszélyt.

Vastag bélelt tipegők prémium minőségű anyagból, visszahajtható, rugalmas lábrésszel a maximális komfortérzetért. A baba egy idő után ragaszkodni fog hozzá, akárcsak korábban kedvenc plédjéhez, takarójához – vidd magaddal a nyaralásra, rokonlátogatásra és teremts számára ismerős, biztonságos alvási környezetet, hogy mindketten nyugodtabban pihenhessetek.

Szuperhősös? Cicás? Unikornisos?

Válaszd ki kedvenc MAMABE tipegő hálózsákod!