Vékony és közepes bélésű tipegő

Kisbabád nehezen alszik el, esetleg többször felriad éjszaka? Már mindent megpróbáltál, de semmi sem vezetett eredményre? Lehet, hogy erre nem gondoltál: mi van, ha a szoba klímájával van a probléma? A tipegő hálózsák egész éjjel optimális hőmérsékletet garantál a kicsinek. A baba nem tudja lerúgni vagy „kiverekedni” magát belőle. Kényelmes, meleg és puha, akár egy ölelés. Vékony és közepes bélésű tipegők – ezek leginkább a tavaszi/őszi időszakban tökéletesek, 21-23 fokos szobában.

Egész éjjel optimális és egyenletes hőmérsékletet biztosít

A kicsi nem tudja „leharcolni” magáról, a szoba klímájának megfelelően gondoskodik az ideális hőmérsékletről. A hagyományos pléd vagy takaró a baba arca vagy a kezecskék, lábacskák köré tekeredhet. A babahálózsák használatával nem fenyeget ilyen veszély, ez növeli a biztonságot. Miért nincs ujja a MamaBe tipegő hálózsáknak? Mert ennek köszönhetően jut be a levegő, van egy optimális szellőzés: csemetéd így nem fog túlhevülni. Ráadásul, ha az apróság nincs tetőtől talpig bebugyolálva, mozgástere is marad, éppen annyi, amennyire szüksége van.

Érdemes megfigyelned a szoba hőmérsékletét és azt, hogy kisbabád mikor érzi magát a legjobban. Ennek tudatában már képes vagy meghatározni a béléstípust. Olyan méretet válassz, ami nem túl szoros, ugyanakkor a baba nem is tud belecsúszni (tapasztalataink szerint általában a ruhaméretnél eggyel nagyobb szám a megfelelő).

Vékony és közepes bélésű tipegők

Kínálatunkban különböző béléssel rendelkező baba hálózsákokat találsz!

Vékony: plüss minkyvel, 22-23 fokos szobahőmérséklethez, bársony hatású, könnyű, lágy és selymes

Közepes: 80% pamuttartalmú fleece belsővel, 21-23 fokos szobahőmérséklethez – pihe-puha, kiváló hőszigetelés, kellemes tapintás

Tipegő hálózsák OEKO-TEX minősítéssel

A te babád is folyton kitakarózik éjszaka? Sokszor fel kell venned, és a hagyományos hálózsákban nehéz felemelni, letenni Őt?

Szintetikus, vegyszerezett, irritáló anyagok? Felejtsd el. Kisbabád kizárólag a legjobbat érdemli! Valamennyi termékünk bőrbarát & antiallergén OEKO-TEX minősített pamut anyagból készül, mely nem jelent potenciális veszélyforrást, teljesen ártalmatlan a kicsi egészségére. 30 °C-on gépben mosható, külső oldalán alacsony hőfokon vasalható.

Nyuszis? Virágos? Elefántos?

Válaszd ki kedvenc MAMABE tipegő hálózsákod!