Tartós, minőségi, fából készült fejlesztő játékok a szépség jegyében

little dutch sophia baba

Családi ünnepeken és születésnapokon elcsendesedve gyönyörködünk gyermekünk csillogó szemében ahogyan az ajándékokat bontogatja.

Na de mire is érdemes beruházni, amit biztosan nem bánunk meg, és a csemeténk sem un meg 2 hét múlva?

Szinte lehetetlen küldetésnek tűnik jó minőségű, tartós, kellemes színvilágú, ugyanakkor fejlesztő hatású játékokat találni elfogadható áron?

Ismerd meg a Djeco és a Little Dutch márkákat!

Ez két márka 0-10 éves korig kínálja természetes alapanyagokból készülő, letisztult grafikájú, strapabíró termékeiket a kisebb és nagyobb gyerkőcök számára.

Biztonságos játékok pici gyerkőcöknek

3 éven aluli gyerkőcök szülei számára a két legfontosabb kritérium a játékok kiválasztásánál a biztonság, és a könnyű tisztíthatóság.

little dutch fa húzogatós játék
Little Dutch fa húzós játékok

A fából készült, bababarát festékkel ékesített csörgők, és a tologatható fa járművek megfelelnek minden hatályos jogszabálynak. Apró alkatrészeket sem tartalmaznak, így teljes biztonsággal használhatóak a legkisebbek számára is.

A rezgő polip, és a puha textil babakönyv szöszmentes alapanyagból készültek, így nem jelent problémát, ha új tulajdonosuk esetleg megkóstolja őket a felfedezés hevében.

A 100% természetes alapanyagú kaucsuk rágókák a valódi ételekhez megszólalásig hasonlítanak.AA fogzó babák számára enyhítik a fogcsíra áttörését kísérő kellemetlen tüneteket, és a felnőtteknek is mókás látványt nyújtanak:) Nem mellékesen az első játékkonyhai alapanyagokká válhatnak.

Az egyensúlyozó szivárványos játék használata kortalan, a mozgás és az egyensúly kapcsolata épp úgy lenyűgözi az anyagokkal ismerkedő 1,5 évest, mint az állatkertet építő óvodásokat.

petite collage fa horgász játék
                                Fa horgászós játék

Fajátékok csöppségek számára

A fa horgászós játék nem csupán a szem- és a kezek koordinációt segíti, a türelmet és az összpontosítás képességét is játékosan fejleszti.

A szerepjátékokon keresztül már egészen kiskortól kezdve gyakorolják a gyerekek a csapatmunkát, a munkamegosztást és rendkívül élvezik, hogy a felnőttekhez hasonlóan tudnak ők is alkotni.

Ezért különösen népszerűek a kiskonyhai” játékok: miközben te a konyhában szorgoskodsz, gyerkőcödet remekül leköti, hogy veled párhuzamosan ő a fából készült szépséges hagymát, almát, uborkát és gombát apríthatja. A finomságok részei tépőzárral kapcsolódnak egymáshoz, így a vágás realisztikus hatású lesz a gyerekeknek. A játék kés természetesen tompa, így biztonságos használatot nyújt az apró séfeknek:) A kiskonyha elengedhetetlen része a fa mérleg is,mely szintén oktató és szórakoztató szerepet is betölteni hivatott.

Fejlesztő játékok

A finommotoros mozgás fejlesztését és a logikai tanulást szolgálják a fa formabeillesztő,kofferváros

          

a fa kirakók, és a fa gyöngyfűző és ékszerkészítő szettek. A kézügyességnek megfelelően kisebb és nagyobb figurák választhatóak, a sikerélmény pedig garantált.

A kofferváros remek utitárs lehet hosszabb vonat vagy autós utak során, akár nyaralásra, vagy kirándulásra is magunkkal vihetjük.

Különleges, új világot nyithatunk meg gyermekünk előtt az alábbi kevésbé ismert játékokkal:

Vásárolj igényes, szép és tartós játékokat a tudatos gyermekszoba berendezéséhez.

Nézz körül a  MamaBe webshopjában.

Vélemény, hozzászólás?

Pin It on Pinterest