Anyának lenni jó!- MamaBe Bababolt Veresegyház

mamabe bababolt veresegyház

ÜZLETÜNK 2021. SZEPTEMBER 1-ÉN BEZÁRT!

Online rendeléseiteket kérhetitek személyes átvétellel, melynek időpontját egyedileg egyeztetjük minden esetben. 

 

MamaBe – mert Anyának lenni jó!

2020. Július 1-én megnyitotta (majd 2021. szeptember 1-én bezárta)  kapuit a MamaBe Bababolt Veresegyházon.

A MamaBe tipegő hálózsákok, takarók, nadrágok, kiegészítők mellett szebbnél szebb magyar termékeket is megtalálhattok a kínálatunkban. Baba és gyermek ruházat, bőr szandálok és cipők, puhatalpú kiscipő,  babaszoba kiegészítők (takarók, rácsvédők, díszpárnák), babaköszöntő ajándékok, hónap és év táblák a gyermekek részére-, szoptatós hálóing és köntös, színes, kifordítható dizájn kardigán és sál, ékszerek, táskák az anyukák, nagymamák örömére.

Jatékok terén elsősorban a természetes anyagokból készült darabokat helyezzük előtérbe, így helyet kapnak a polcainkon Little Dutch, DJeco, Bajo, Petit Collage, Oli&Carol és még számos márka gyönyörű termékei.

Partnereink a teljesség igénye nélkül:

Lilla Sellei Bags, Luanna Baby, Babymeets, Táblavilágok, VanDalma ékszerek, CsibiJewellery, Munyó, Effie cipő, Anyaparadicsom, Funkidz, Sulyan design, Varianno, Aníz Design és még sokan mások.

Várunk benneteket szeretettel! Webshopos rendeléseiteket átvehetitek személyesen is! Nem tudsz eljönni? Megtalálod a bababolt kínálatát online is: https://mamabe.hu/product-category/bababolt-webshop/

Facebookon megtalálsz minket itt: https://www.facebook.com/mamabebababolt

2112 Veresegyház, Hétvezér út 2/b

 

Vélemény, hozzászólás?

Pin It on Pinterest