Milyen ajándékot vigyünk babalátogatóba?

Milyen ajándékot vigyünk babalátogatóba?

Számtalanszor találkozom különböző online fórumokon, és persze személyesen is azzal a kérdéssel, hogy mit vigyünk babalátogatóba. Választhatunk vicces ajándékot, hasznosat, szépet, kedveskedhetünk az anyukának, apukának vagy a babának egyaránt.

Íme néhány ötlet, ami várhatóan sikert arat majd.

Legkézenfekvőbb ajándék az újszülöttnek a pelenka. Mindig szükség van rá, és rengeteg fogy belőle. Célszerű több féle pelusból kisebb csomagolásokat vásárolni, így az újdonsült anyuka tesztelheti, melyik válik be neki a legjobban.

Hasonlóan hasznos ajándék még a textil pelenka. Ebből is nagyfogyasztó lesz az újdonsült család. Vehetünk egyszerű fehéret, de választhatunk puha flanelből készült színes változatokat is, melyek jó szolgálatot tesznek a lepedőre ráterítve. Nem dörzsölik ki a baba arcát, és könnyen cserélhetjük anélkül, hogy az egész ágyat át kellene húzni.

A baba születésével az anyukák csinos kis retikülje egy szempillantás alatt átalakul egy hatalmas pelenkázó táskává. Praktikus és dizájnos ajándék a pelenkázó szett, mely egy pelustartóból és egy pelenkázó alátétből áll, és ami minden táskában jól elfér. A tartóba betehetjük a legfontosabb úti felszerelést, az alátét pedig kellően puha ahhoz, hogy bárhol kiterítve ráfektethessük babánkat. Így bárhol és bármikor pillanatok alatt otthonossá varázsolhatjuk a pelusozást. Nem utolsó sorban a babák imádják nézegetni a színes kis tartókat, a nyugalom tehát egy kis időre garantált. 🙂

Személy szerint nagyon örültem volna egy napellenzőnek az autóba. Télen-nyáron egyaránt rendszeresen előfordul, hogy belesüt a nap a kislányom szemébe. Pelenkával nem szeretem letakarni, hisz akkor nem lát ki az ülésből, és a friss levegőt is elzárom előle, a kupola pedig nem nyújt védelmet a hátulról érkező sugarak ellen. A napellenző minderre gyógyír.

Sokan voksolnak a szagelzáró pelenkatartó vödrökre. Nagyon hasznos ajándék, javaslom mellé minél több utántöltő megvásárlását is. Az első időkben biztosan hamar megtelik majd a szemetes.

Gondoljunk az anyukákra is! Hasznos ajándék lehet számukra a szoptatós trikó vagy hálóing, melyből szintén nem lehet elegendőt otthon tartani, mindig jól jön egy újabb darab. Ha ismerjük a méretet, bátran vásároljunk a hölgyeknek is, nem csak a babának.

Kedves és maradandó ajándék lehet egy újszülött fotózás is. A választott fotósnál előre kifizethetjük a csomagot, az ajándékot pedig egy kézzel készített vagy egy nyomtatott utalványon adhatjuk át az újdonsült családnak.

Egy praktikus és gyors ajándékötlet: ajándékutalvány drogériába, baba üzletbe, melyet bármikor és bármire beválthat a család.

És végül, de nem utolsó sorban: készíthetünk bónusz kártyákat az anyukának, a ráírható segítségeknek csak a képzeletünk szab határt. Egy meleg ebéd, egy porszívózás, fél óra zuhanyzás vagy egy rövid gyerekfelügyelet csodákat tesz az újdonsült anyukával. És mint tudjuk, kiegyensúlyozott, boldog anyuka mellett az egész család boldog lesz! 🙂

 

Boldog első találkozást mindenkinek! 🙂

MamaBe – Mert Anyának lenni jó!

Tipegő hálózsákok, babaruhák, babaszoba kiegészítők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − hét =

Pin It on Pinterest