Mamabe Bababolt garancia és kellékszavatosság

… Mert a legfontosabb, hogy elégedett és boldog legyél!

A MamaBe termékek azoknak az anyukáknak (és persze babáiknak) készültek, akik óvják a picik bőrét amellett, hogy fontos számukra az egyedi és letisztult megjelenés. A felhasznált 100% pamut textilek és a kiegészítők egytől egyig Oeko-Tex® minősítéssel rendelkeznek, nem tartalmaznak káros anyagot. Sőt, minden darab megtervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy  ne használjunk gyermekekre veszélyes alkotóelemeket (gombot, flittert, díszeket, stb.).

Minden MamaBe terméket a legnagyobb gondossággal, odafigyeléssel készítünk el az anyagválasztástól a varráson át a csomagolásig.

Célunk, hogy Ti, vásárlók elégedettek legyetek.

A legfontosabb jelmondatunk, hogy „olyat készítsünk, amit mi magunk is szívesen megvásárolnánk, viselnénk vagy odaadnánk a gyermekeinknek”.

A gondos előkészítés, tesztelés és csomagolás ellenére néha azonban előfordulhatnak hibák, melyeket az alapos ellenőrzés ellenére sem veszünk észre. Adódhat ez egy gyári hibás alkatrészből vagy egy anyaghibából. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor rövid használat után elpattan egy patent vagy egy öltés. Bosszantó Nektek, és nekünk is, mert ez negatív érzéseket kelt bennetek, amit mi nagyon nem szeretnénk 🙂

Ezért kérünk benneteket, hogy minden ilyen esetben jelezzétek a problémát, amit mi azonnal orvosolni fogunk. Minden olyan hibát, mely miattunk keletkezett, megoldunk a lehető legrövidebb időn belül, és természetesen az oda-vissza postaköltséget is mi álljuk.

Bízom benne, hogy továbbra sem lesz túl gyakran szükség javításra, de fontos, hogy ismerjétek a lehetőségeiteket.

Köszönjük, hogy ennyien bizalmat szavaztok nekünk napról napra!

MamaBe – Mert Anyának lenni jó!

Tipegő hálózsákok, babaruhák, babaszoba kiegészítők.

Vélemény, hozzászólás?

Pin It on Pinterest